GWP flottakövető rendszer androidos eszközökre

Többplatformos Androidos, Webes és Windowsos alkalmazás.

Rólunk

A GWP'2014 rendszert a SimonSoft Studió csapata fejlesztette ki a cégek flottakövetési igényei részére. A rendszer három platformon (Windows, Web, Android) fut konkurensen használva a felhőben kiépített adatbázist.

Miért ajánljuk
flottakövető rendszerünket

A GWP nem igényel külön hardvereszközt, on-line kapcsolaton keresztül követheti fuvarozóit és járműveit a nap 24 órájában.

Okostelefonokra telepíthető

A rendszer bármilyen okostelefonra telepíthető. Rezidens bekapcsoláskor automatikusan újraaktiválódik.

Saját adatainak kezelése

Járművek, fuvarozók, POIK törzsének igény szerinti kiépítése és karbantartása.

Igény szerint továbbfejleszthető

A rendszert a fejlesztők igény szerint továbbfejlesztik és integrálják komplex CRM rendszerekbe.

EGY IGÉNYES ALKALMAZÁS
VÁLLALKOZÁSA SZOLGÁLATÁBAN

A vállalat hatékonyságának biztosításához számtalan olyan feltétel szükséges, ami egy flottakövetõ rendszer bevezetését teszi szükségessé.

A GWP'2014 RENDSZERRŐL

A GWP'2014 Global World Position flottakövető szolgáltatás segítségével nyomon követheti a járművei helyzetét a nap24 órájában, igy kontrollálhatja, munkatársai mozgását és munkavégzését.

Kreatív dizájn/

Az androidos alkalmazás egyszerűen kezelhető, megfelel a kor követelményeinek, gyors a JSON adatátvitelnek köszönhetően.

Modern felépítés/

A webes megjelenítés és arculat Sencha kompatibilis, ablakos kiépítésű és könnyen kezelhető.

Minimális igény/

A rendszer webes elemei nem igényelnek JRE telepítéseket, a windowsos modul 32/64 bites felületen is könnyen telepíthető MySql kliens kapcsolattal.

/Egyszerű

A rendszer webes és windowsos változata is egyszerűen kezelhető, a jávás fejlesztés ablakos felépítésű az átláthatóbb kezelés végett.

/Korszerű

A legújabb fejlesztési eszközöknek köszönhetően, a GWP flottakövető rendszer egy sokoldalú és korszerű multiplatformos alkalmazás.

/Gyors

A rendszer magja a MySql adatbázis, amelyre három platformon TriBIT kapcsolodunk, on-line adatok továbbításával és lekérdezésekkel.

Az androidos alkalmazás GWP.APK letölthető közvetlenül a weboldalról. Az apk a simonsoft szerverén található legújabb verziójával frissítve.

KÉPGALÉRIA

A GWP'2014 flottakövető rendszer webes felületének képernyői. A webes rendszer java alapú, nem igényeli a JRE futtató környezet telepítését.

53 +

Letöltés

16 +

Lájk

12 +

Válasz

3 +

Megkeresés

ALKALMAZÁSOK LETÖLTÉSE

Az androidos alkalmazást GWP.apk-t nem a PlayStore-ban találja meg, hanem webszerverünkről töltheti le. Ezért androidos eszközén engedélyeznie kell a letöltést. Az androidos app-ot letöltheti oldalunkról és felülírhatja a meglévőt. A program rezidens, eszköze bekapcsolása után aktív háttérrendszerként működik.

Szoftverkörnyezet

A GWP'2014 flottakövetõ rendszer a következõ operációs rendszereket támogatja.

KAPCSOLAT

Az alábbi űrlap segítségével rögtön kapcsolatba léphet ügyfélszolgálati munkatársunkkal! Várjuk az üzenetét és örömmel fogadunk minden észrevételt!.

Valós név
Valós üzenet

ELÉRHETŐSÉG

Központ: 6723 Szeged, Makkoserdősor 11. Céghely: 6723 Szeged. Agyagos utca 14.

Email : laszlosimon@t-email.hu ; simonsoft.company@gmail.com

Telefon: 06 (30) 9-674-997